MCM Cleaning

Geen succes zonder MCM Cleaning!

Spinnen de baas!

  Algemeen
  Ondanks het feit dat in Nederland geen giftige spinnen voorkomen zijn veel mensen bang voor deze achtpotige dieren. Spinnen zijn echter nuttige beesten omdat ze diverse soorten insecten eten en zo plagen voorkomen. Heeft u veel spinnen in huis? Een aanwijzing dat er veel prooidieren zoals vliegen en muggen in uw woning aanwezig zijn. Voor spinnen geldt: hoe eenvoudiger het web des te actiever de spin als jager.

  Aanwezigheid van spinnen herkennen
  Er zijn meer dan 35.000 spinnensoorten woonachtig op aarde. Iedere spin heeft haar eigen kenmerken, maar deze kruipers hebben één ding gemeen: hun 8 poten. Last van spinnen? U herkent ze door:

  • Visuele waarneming
  • Aanwezigheid spinnenwebben, zowel binnen als buiten

  Spinnen weren
  Voorkom een spinnenplaag door de aanwezigheid van vliegen en muggen te minimaliseren. Plaats horren en roosters en haal regelmatig de stofzuiger door het huis. Daarnaast adviseren wij naden en kieren te dichten. Kunt u spinnen niet de baas? Bel MCM Cleaning ! Wij weren spinnen aan de buitenzijde van uw pand met een biologisch afbreekbaar middel. Het afweermiddel voorkomt dat spinnen zich opnieuw vestigen op (of voorbij) de behandelde oppervlaktes.